WIndows Upgrade

Windows 7 en 10 zijn de veiligste en leukste Windows versies op dit moment! Met Windows 10 haalt u meer uit uw PC of laptop en is het nog leuker computeren met nog meer mogelijkheden.

In vergelijking met de eerdere Windows versies heeft Microsoft alles in het werk gesteld om u als gebruiker maximaal gemak te bieden in combinatie met maximale veiligheid.

Even een paar van de vele voordelen op een rijtje:

    • De structuur van Windows 10 is veranderd, zodat het stabieler en veiliger is dan vorige Windows versies.
    • Nog veel makkelijker en sneller bestanden zoeken op uw harde schijf.
    • Grafisch is Windows 10 een hoogstandje.
    • Het aansluiten van externe apparatuur zoals printers e.d. regelt Windows 10 helemaal automatisch voor u.

Hoe makkelijk is het om over te stappen op Windows 10?
Windows 10 draait het best als u dit “schoon” installeert. “Schoon” wil zeggen dat u eerst alles van uw PC of laptop verwijdert, inclusief uw vorige versie van Windows en vervolgens stap voor stap alles weer installeert en instelt.

Wij kunnen natuurlijk ook uw data overzetten, zodat ook onder Windows 10 al uw bestaande gegevens weer beschikbaar zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van Windows 8. Het voordeel voor u is dat u zeker weet dat alles goed gaat en zich niet hoeft te verdiepen in dit éénmalige proces. U bent bij ons verzekerd van een professionele installatie en wij kunnen tevens uw voorkeur programma’s installeren en alles voor u instellen, zodat u echt direct aan de slag kunt.Even uw email of printer instellen zodat u thuis lekker aan de slag kunt met de fantastische nieuwe eigenschappen van Windows 10 is voor ons geen probleem uiteraard.