Windows herinstallatie uitvoeren

Windows is een mooi besturingssysteem maar soms kunnen er fouten optreden. De oorzaak van deze fouten is niet altijd te achterhalen. De oorzaak ligt vaak in de programma’s die worden geinstalleerd en verwijderd. Niet alle software is van goede kwaliteit en kan daardoor fouten veroorzaken in Windows.

Zelfs na het verwijderen van programma’s die fouten veroorzaken kan er schade aan Windows achterblijven. Daarnaast zijn virussen en spyware veroorzakers van schade aan Windows. Na verloop van tijd wordt elke computer ook steeds een beetje langzamer.

Soms zijn er zoveel kleine dingen niet meer helemaal optimaal dat een herinstallatie van het besturingssysteem de meest effectieve oplossing is voor u. Wij voeren regelmatig herinstallaties uit voor onze klanten zodat zij een nieuwe frisse start kunnen maken. Indien gewenst kunnen we voor u direct een virusscanner mee installeren of een aantal zaken instellen, zoals bijvoorbeeld uw printer, draadloze netwerk, uw email en zelfs al uw bestanden die u altijd gebruikt